گزارش برگزاری/عدم برگزاری کلاس‌‌های آنلاین-ویژه استادان

گزارش کیفیت برگزاری یا علت عدم برگزاری کلاس‌ آنلاین و انعکاس نقطه نظرات
  • اطلاعیه ویژه اساتید محترم؛ با عنایت به برگزاری کلاس‌های درسی به صورت مجازی برخط و به منظور انعکاس ارزیابی استادان به مسئولین ذیربط با هدف ارتقای کیفی زیرساخت‌های برگزاری کلاس آنلاین؛ لطفا بلافاصله پس از پایان برگزاری هریک از کلاس‌های آنلاین (اعم از جلسه تشکیل شده یا نشده)، وضعیت و کیفیت برگزاری کلاس خود را از طریق تکمیل این فرم گزارش فرمایید: شایان ذکر است تکمیل این فرم به عنوان فرآیند آموزشی تلقی شده و اجرای آن ضروری است و به صورت روزانه تحلیل کمی و کیفی نقطه نظرات و جمع بندی فرم‌های تکمیل شده توسط استادان گرامی به سازمان منعکس می‌شود. با عنایت به اختلال موقت پیش آمده در تکمیل فرم‌های گزارش کلاس‌های آنلاین؛ خواهشمند است با استفاده از لینک زیر نسبت به جستجو و مشاهده فرم‌های قبلی که تکمیل فرموده‌اید اقدام فرمایید. فرم‌هایی که در روز سه‌شنبه مورخ ۹۹/۰۱/۲۶ از ساعت ۱۰:۴۰ به بعد تکمیل شده‌اند در سیستم ثبت نشده است و نیاز به ثبت مجدد دارند.
    لینک جستجوی فرم‌های تکمیل شده
    حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
  • راه‌های ارتباطی با پشتیبانان کلاس‌های آنلاین واحد یادگار امام‌خمینی (ره) شهرری:
    لینک دریافت لیست تلفن و راه‌های ارتباطی پشتیبانان واحد یادگار امام‌خمینی (ره) شهرری
  • پیشوند*جهت انجام مکاتبات
  • نام*
  • نام‌خانوادگی*
  • وضعیت همکاری با واحد*
  • کدملی*عدد ۱۰ رقمی با فونت انگلیسی
  • دانشکده*
  • گروه آموزشی*
  • نوع کلاس*