ثبت‌نام عوامل اجرایی آزمون دکتری

فرم ثبت‌نام عوامل اجرایی آزمون
  • از تمامی علاقه‌مندان به همکاری در برگزاری آزمون‌ «دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۳۹۹» در حوزه یادگار امام (ره) شهرری دعوت به عمل می‌آید تا نسبت به تکمیل این فرم حداکثر تا روز شنبه مورخ ۲۶ بهمن‌ماه اقدام نمایند. آزمون‌ مذکور در یک نوبت صبح روز جمعه مورخ ۹ اسفندماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. حضور تمامی عوامل اجرایی حداکثر تا ساعت ۶:۳۰ صبح در ستاد برگزاری آزمون (ستاد آقایان مستقر در «کلاس ۱۰۵ دانشکده مدیریت و حسابداری» و ستاد بانوان مستقر در «اتاق اساتید دانشکده علوم انسانی») الزامی است. خواهشمند است قبل از تکمیل فرم، نکات زیر را به دقت مطالعه فرمایید. صدور حکم، کارت شناسایی و پرداخت حق‌الزحمه برای متقاضیانی که اطلاعات خواسته شده را به درستی وارد نکرده‌اند و یا عکس پرسنلی خود را بارگذاری نکرده‌اند، میسر نمی‌باشد. همچنین برای مدعوین (غیر از کارکنان واحد) که تصویر مدرک تحصیلی خود را بارگذاری ننمایند، حکم صادر نخواهد شد. - فایل اطلاعیه دعوت به همکاری (شامل جدول اولویت‌بندی صدور احکام و راهنمای مراحل ثبت‌نام) را از لینک زیر دانلود و مطالعه نمایید.
    لینک دانلود راهنمای ثبت نام و جدول اولویت بندی
    - اعداد با فرمت انگلیسی وارد شود. - درصورت مشاهده پیغام خطا، باید مجددا وارد صفحه شوید و از ابتدا فرم را تکمیل نمایید. - بعد از تکمیل فرم، فقط یک مرتبه بر روی «ثبت فرم» کلیک نمایید. سپس منتظر دریافت کد پیگیری بمانید. دریافت کد پیگیری به منزله پایان عملیات ارسال درخواست می باشد. - راهنمای مربوط به هر بخش توسط آیکون قابل مشاهده می‌باشد.
  • نام*نام کامل به فارسی
  • نام خانوادگی*درج فامیل به فارسی
  • کد پرسنلی*مدعوین ۳ رقم یک (۱۱۱) وارد نمایند
  • شماره تلفن همراه*۱۰ رقمی بدون درج صفر اول، مثال: ۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷
  • نوع همکاری با واحد*نحوه آشنایی و ارتباط با این واحد دانشگاهی را انتخاب کنید:
  • حوزه محل خدمت*انتخاب کنید
  • نام و نام‌خانوادگی معرف*در صورتیکه از کارکنان و اساتید می‌باشید، «کارکنان» را بنویسید
  • شماره تماس معرف*۱۰ رقمی بدون درج صفر اول، مثال: ۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷
  • سال تولد*عدد ۴ رقمی، مثال: ۱۳۵۷
  • آخرین مدرک تحصیلی*ارائه کپی مدرک برای پرداخت حق‌الزحمه لازم است
  • جنسیت*انتخاب کنید
  • شماره حساب بانک ملی*شماره حساب بانکی باید به نام متقاضی باشد. فقط اعداد و بدون خط تیره درج گردد. اولویت با دارندگان شماره حساب بانک ملی است. برای وارد کردن حساب سایر بانک‌ها، راهنمای این قسمت را مشاهده کنید.
  • نام بانک*مثال: ملی
  • عکس پرسنلی جهت صدور کارت شناسایی آزمون*فرمت JPG با حجم ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت آپلود عکس
    • تصویر آخرین مدرک تحصیلی (ویژه مدعوین)*فقط برای مدعوین الزامیست (فرمت JPG با حجم ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت) آپلود مدرک تحصیلی