ثبت‌نام عوامل اجرایی کنکور

فرم همکاری- عوامل اجرایی کنکور دکتری ۹۸
  • از تمامی علاقه‌مندان به همکاری در برگزاری کنکور سراسری دکتری سال ۱۳۹۸ در حوزه یادگار امام (ره) شهرری نسبت به تکمیل این فرم حداکثر تا روز چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه دعوت به عمل می‌آید. خواهشمند است قبل از تکمیل فرم به نکات زیر توجه فرمایید: - کنکور دکتری سال ۹۸ در یک نوبت صبح روز جمعه مورخ ۳ اسفندماه ۱۳۹۷ از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۰۰ در دو دانشکده «علوم انسانی» و «مهندسی برق و فنی و مهندسی» برگزار خواهد شد. - در صورتیکه خود یا یکی از بستگان درجه یک شما در این حوزه داوطلب آزمون دکتری می‌باشد، شما مجاز به همکاری به عنوان عوامل اجرایی نخواهید بود. - پرداخت حق‌الزحمه مطابق آخرین دستورالعمل مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی صورت خواهد پذیرفت. - امکان ثبت‌نام برای تمامی پرسنل واحد، بستگان و آشنایان پرسنل واحد، استادان مدعو، دانشجویان کارشناسی و بالاتر می‌باشد (با حداقل مدرک دیپلم). - اعداد با فرمت انگلیسی وارد شود. - بعد از تکمیل فرم، فقط یک مرتبه بر روی «ثبت فرم» کلیک نمایید. سپس منتظر دریافت کد پیگیری بمانید. دریافت کد پیگیری به منزله پایان عملیات ارسال درخواست می باشد. - جلسه توجیهی عوامل اجرایی از طریق وبسایت معاونت آموزش اطلاع‌رسانی خواهد شد. - راهنمای مربوط به هر بخش توسط آیکون قابل مشاهده می‌باشد.
  • نام*نام کامل به فارسی
  • نام خانوادگی*درج فامیل به فارسی
  • کد ملی*کد ۱۰ رقمی بدون خط تیره
  • شماره تلفن همراه*۱۰ رقمی بدون درج صفر اول، مثال: ۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷
  • نوع همکاری با واحد شهرری*نحوه آشنایی و ارتباط با این واحد دانشگاهی را انتخاب کنید:
  • نام و نام‌خانوادگی معرف*در صورتیکه از کارکنان و اساتید واحد نمی‌باشید، معرف خود را بنویسید
  • سمت معرف*محل خدمت معرف در واحد شهرری:
  • شماره تماس معرف*۱۰ رقمی بدون درج صفر اول، مثال: ۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷
  • سال تولد*عدد ۴ رقمی، مثال: ۱۳۵۷
  • مدرک تحصیلی*ارائه کپی مدرک برای پرداخت حق‌الزحمه لازم است
  • کد پرسنلی*ویژه کارکنان
  • شماره کارت بانکی*بانک ملی جهت تسریع در پرداخت ارجحیت دارد. شماره کارت ۱۶ رقمی شخصی (حساب به نام شما باشد) را وارد نمایید. فقط اعداد بدون خط تیره درج گردد.
  • عکس پرسنلی*فرمت JPG با حجم ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت آپلود عکس