اطلاعیه مهم- شرایط و زمان برگزاری آزمون جامع دوره دکتری تخصصی نیمسال ۱-۹۸-۹۷

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳ کد خبر : ۵۵۲۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۶۵۱
پیرو نامه به شماره ۴۸۳۴۷ مورخ ۹۷/۸/۲۱ معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ارزیابی آزمون جامع دوره دکتری تخصصی نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷ به صورت استثناء در نیمه اول دی‌ماه ۱۳۹۷ و در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می‌گردد. نتایج این آزمون حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۵ اعلام خواهد شد.
اطلاعیه مهم- شرایط و زمان برگزاری آزمون جامع دوره دکتری تخصصی نیمسال ۱-۹۸-۹۷

پیرو نامه به شماره 48347 مورخ 97/8/21 معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ارزیابی آزمون جامع دوره دکتری تخصصی نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷ استثنائاً در نیمه اول دی‌ماه ۱۳۹۷ و در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می‌گردد. زمان برگزاری بخش کتبی آزمون در هفته اول دی‌ماه (از ۹۷/۱۰/۱ تا 97/10/6) می‌باشد که زمان دقیق آن متعاقباً اعلام خواهد شد. همچنین زمان برگزاری بخش شفاهی در هفته دوی دی‌ماه (از ۹۷/۱۰/۸ تا ۹۷/۱۰/۱۳) می‌باشد و زمان دقیق آن توسط گروه‌های آموزشی تخصصی هر رشته/گرایش اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است نتایج این آزمون حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۵ اعلام خواهد شد.

بخش کتبی آزمون جامع واحد یادگار امام‌خمینی (ره) شهرری در هفته اول دی‌ماه ۱۳۹۷ و به صورت هماهنگ با واحدهای دانشگاهی تهران مرکزی و تهران غرب در محل واحد تهران مرکزی (ساختمان شماره ۴ مجتمع دانشگاهی ولایت واحد تهران مرکزی) برگزار می‌گردد. امتحانات در هر روز در یک نوبت صبح (ساعت ۹:۰۰ الی ۱۱:۰۰) و یک نوبت عصر (ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰) برگزار می‌گردد.

بخش شفاهی ظرف یک هفته پس از آزمون کتبی در واحد یادگار امام (ره) برگزار خواهد شد. منابع درسی آزمون توسط کمیته تخصصی متشکل از نمایندگان هریک از واحدهای دانشگاهی مذکور تعیین و از طریق گروه‌های آموزشی مربوطه اطلاع‌رسانی می‌گردد.

نظر شما :