تمدید مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۷

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۲۰:۰۵ کد خبر : ۵۵۷۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۹۷
بدین وسیله به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری (نیمه متمرکز Ph.D) سال ۱۳۹۸ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌رساند: ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات برای شرکت در آزمون مذکور منحصراً به صورت اینترنتی از روز سه‌شنبه مورخ ۹۷/۹/۶ آغاز شده و تا روز پنج‌شنبه مورخ ۹۷/۹/۱۵ ادامه دارد.
تمدید مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۷

تمامی متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و شرکت در آزمون مذکور اقدام نمایند. آزمون مذکور در روز جمعه مورخ ۹۷/۱۲/۰۳ برگزار خواهد شد.

جداول رشته‌ها و مواد امتحانی آزمون دکتری سال 1398

لینک ثبت‌نام