دکتر طهرانچی:راه‌اندازی اولین مجتمع دانشگاهی مادران در واحد شهرری

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۳ کد : ۵۵۸۵ اخبار و رویدادها
دکتر طهرانچی:راه‌اندازی اولین مجتمع دانشگاهی مادران در واحد شهرری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاح مجتمع دانشگاهی علوم انسانی ولیعصر(عج) واحد تهران جنوب، با بیان اینکه یکی از الزامات و حرکت‌های رو به جلو در دانشگاه، ارزش نهادن به مقام مادری زنان است، گفت: برای ارزش مادری زنان بزرگ این مرز و بوم باید به اندازه ارزش حضور آنان در صحنه علم ارج بگذاریم.

وی افزود: به منظور حفظ ارزش مادران مقرر شد مجتمع مادران در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شود. مجتمعی که در آن علاوه بر کلاس های دانشگاهی، مهد کودک، نیازهای مشاوره ای و ... وجود داشته باشد و وظیفه خطیر مادری مانع رشد زنان کشورمان نباشد و این نشان از ارزش دو چندان دانشگاه آزاد اسلامی برای مقام زن دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اولین مجتمع مادران در واحد یادگار امام (ره) شهرری راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: تأسیس مجتمع مادران و الزامات آن در تمام استان ها پیگیری خواهد شد و از این به بعد در دانشگاه آزاد اسلامی مادر بودن مانع درس خواندن نیست.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری درباره دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: ایشان در نامه انتصاب دکتر ولایتی به ریاست هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کردند که این دانشگاه نقش مؤثری در آموزش عالی دارد و این باور باید در تمام مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته باشد.

دکتر طهرانچی در ادامه اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ماه رمضان امسال از جامعه دانشگاهی، خواستار درگیر شدن با مسائل کشور، تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان و حرکت دائمی شدند که این حرکت دائمی یک کلید بسیار مهم است، چرا که امروز نمی شود دانشگاه را مانند 10 سال پیش اداره کرد.

استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه باید تحول و تغییر مستمر را در دانشگاه آزاد اسلامی رقم بزنیم، گفت: این تغییر با برگشت به گذشته و حفظ وضع موجود انجام نخواهد شد. روش امروز خلق و آفرینش آینده است. باید تحول در ابعاد مختلف شکل بگیرد.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد تحول در دانشگاه آزاد اسلامی این است که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1404 انتخاب اول داوطلبان، محققان و پژوهشگران باشد و با این اراده شروع به حرکت کرده ایم و اعضای خانواده دانشگاه باید با این باور با دانشجویان تعامل کنند.

راه‌اندازی مجتمع دانشگاهی ویژه تحصیل خواهران و مادران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری (مجتمع ابوالفتوح رازی)

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در مصاحبه اختصاصی گفت: مادران و افرادی که در خانه وظیفه تربیت نسل آینده را برعهده دارند دارای جایگاه بسیار ارزشمندی هستند به گونه‌ای که علمای دین معتقدند مادران با تربیت مناسب فرزندان خود باعث آبادانی کشور می‌شوند.

قاضی مغربی گفت: نهاد خانواده اولین و مهم‌ترین نهاد اجتماعی و مادر ستون اصلی آن است و باید فضای مناسبی برای مادران ایجاد شود تا به وظایف اصلی خود در خانواده و هم در اجتماع برسند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و این واحد دانشگاهی مبنای رسالت خویش را فراهم آوردن فضایی برای مادران قرار داده است تا علاوه بر انجام وظایف مادری، همسری و رسیدگی به امورات جاریه خانه که فطرتاً از احساسات پاک آنان سرچشمه می‌گیرد بتوانند به کسب علم و دانش نیز بپردازند.

این مقام دانشگاهی با بیان این مطلب که مجتمع مادران ابوالفتوح رازی در منطقه مذهبی شهرستان ری واقع شده است گفت: این مجتمع ویژه خواهران و با محوریت مادران است که ساعت شروع کلاس‌ها به نحوی خواهد بود که برای حضور مادران در کلاس‌های آموزشی مناسب باشد.

وی همچنین گفت: در این واحد از مشاوران خانواده و کودک استفاده خواهیم کرد که در صورت نیاز خانواده‌ها به مشاوره در زمینه‌های مختلف بتوانند از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند گردند.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری تاکید کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی و این واحد هیچگونه تفکیک جنسیتی صورت نپذیرفته است و کلاس‌ها همانند گذشته می‌باشند. در واحد مادران، رشته ها متناسب با فعالیت های اجتماعی یک مادر ارائه می‌شود و چنانچه دانشجویان دختر تمایل به حضور در این مجتمع را داشته باشند می‌توانند با معادل‌سازی دروس خود به تحصیل بپردازند.

قاضی مغربی در خاتمه با اشاره به افتتاح مدرسه پسرانه سماء وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: با برنامه‌ریزی صحیح و هدفمند در صدد ایجاد مهد کودک در مجتمع مادران هستیم تا از این طریق بتوانیم دغدغه بسیاری از مادران را برای ادامه تحصیل رفع نماییم.

تسهیلات ویژه به دانشجویان ساکن غرب تهران

سعید دکتر سعیدقاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به استفاده بهینه از امکانات دانشگاه در محل‌های مختلف؛ درباره انتقال و جا به جایی کمتر دانشجو در سطح تهران گفت: با بررسی‌های آماری انجام شده به این نتیجه دست یافتیم که جمع قابل توجهی از دانشجویان این واحد دانشگاهی از غرب تهران هستند.

قاضی مغربی بیان داشت: دانشجویانی که این واحد دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب می‌نمایند ممکن است به دلایلی موفق به انتخاب رشته در واحدهای دانشگاهی غرب تهران نشده باشند، بنابراین ما به منظور کاهش تردد، ترافیک، آلودگی هوا و جلوگیری از اتلاف وقت با اجاره ساختمان های دانشکده سما جنت آباد امکاناتی را فراهم آوردیم تا دانشجو دغدغه بعد مسافتی نداشته باشند.

وی اظهار کرد: ثبت نام حضوری، برگزاری امتحانات، صدور مدرک، نظارت استادان بر تکمیل سرفصل‌های آموزشی و اجرای پروژه‌های پژوهشی توسط این واحد دانشگاهی انجام می‌شود.

لیست رشته‌های پذیرش در مجتمع ابوالفتوح رازی و رضوان

لیست رشته‌های پذیرش در مجتمع ابوالفتوح رازی و رضوان (مجتمع دانشگاهی مادران و خواهران) برای مقاطع کارشناسی‌پیوسته و کارشناسی‌ناپیوسته در نیمسال اول سال ۹۷ مطابق جدول ذیل در اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال ۱۳۹۷ آورده شده است:

نظر شما :